MUDANÇA A DOWNING STREET

Cameron marxa, però el gat Larry es queda

El caçador de ratolins del 10 de Downing Street mantindrà el lloc amb la nova primera ministra, Theresa May

gato-larry

gato-larry / ODD ANDERSEN (AFP)

1
Es llegeix en minuts
MAR GALLARDO / BARCELONA

Ha sigut una de les grans preocupacions de la premsa i l’opinió pública angleses en els últims dies. ¿Suposarà la marxa de David Cameron l’acomiadament de Larry com a caçador en cap de ratolins del número 10 de Downing Street? Tots els seus fans poden respirar tranquils, perquè Larry es queda.

Notícies relacionades

    «És el gat d’un funcionari, no és el dels Cameron», va explicar una portaveu del Gabinet. «Es quedarà». Ahir, doncs, el felí tigrat va ser un dels encarregats de rebre la nova inquilina, Theresa May, i treballarà intensament perquè a casa seva no s’hi coli cap ratolí. «¿Algú coneix un bon perruquer de gats disponible per demà? Necessito causar bona impressió». Així confirmava Larry, des del seu compte no oficial de Twitter, la bona notícia.

Larry ha format part de la família Cameron des del 15 de febrer del 2011, quan va arribar recomanat pel centre Battersea Dogs & Cats Home com a millor opció per acabar amb els rosegadors. Poc abans, una rata negra havia travessat l’entrada de la residència del primer ministre durant un directe a la televisió. Larry no ha sigut el primer gat caça-ratolins a Downing Street. El pioner va ser, als anys 20, Rufus d’Anglaterra.