Apareix un nou vídeo de l'atemptat a l'aeroport d'Istanbul

La nova gravació mostra com els passatgers corren espaordits abans d'una explosió

Nou vídeo de l’atemptat d’Istanbul. / TWITTER

1
Es llegeix en minuts

Un nou vídeo sobre el moment en què es produeix una de les explosions de l'atemptat d'Istanbul ha sigut difós a les xarxes socials. La gravació, feta per una de les càmeres de seguretat de l'aeroport, mostra en un primer moment una de les sales de l'edifici on els passatgers estan tranquils. 

De sobte, tots els passatgers fugen espaordits i, tot seguit, es veu una enorme deflagració que ensorra part del sostre de la sala.

Notícies relacionades

Aquest és el segon vídeo que apareix de les explosions. En l'anterior, una càmera de seguretat va gravar el moment en què un dels terroristes que van participar en l'atemptat d'Istanbul es va fer esclatar. En la gravació, primer es veuen passatgers que fugen. Després la imatge mostra com apareix el terrorista que, abatut per un tret, cau a terra. Un policia s'hi acosta i l'encanona amb l'arma. No obstant, al veure com el terrorista intenta accionar el cinturó d'explosius, fuig corrent.

ACTIVAR L'ARMILLA EXPLOSIVA

El vídeo permet veure amb claredat com el terrorista mou el braç per accionar l'explosiu que porta adossat al cos. Tot seguit es veu una gran explosió.