ESCAPADA NOCTURNA

Obama sopa per sis dòlars a Hanoi

El president dels EUA aprofita la nit al Vietnam per provar el típic porc a la graella i els 'noodles' vietnamites en un antre local

La visita sorpresa d’Obama a un popular restaurant de Hanoi. / ATLAS

1
Es llegeix en minuts

Barack Obama no es va voler perdre el millor de la nit a Hanoi, així que es va aliar amb el mediàtic xef nord-americà Anthony Bourdain, que li va fer d'amfitrió. La parella va sortir a sopar dilluns al Huong Lien, un popular restaurant que serveix el conegut porc a la graella i els característics 'noodles' de la capital del Vietnam.

El president dels EUA, que va arribar diumenge a la nit en la seva primera visita al Vietnam, va compartir un sopar que es veurà a la televisió com a part d'un episodi del programa 'Anthony Bourdain: Parts unknown', que la CNN té previst emetre al setembre, segons van explicar assistents de la Casa Blanca.

Als periodistes del 'pool' nord-americà que cobrien el viatge d'Obama no se'ls va permetre acompanyar la parella dins el restaurant, que era ple de clients locals. Però les xarxes socials aviat van mostrar fotos dels dos nord-americans en la seva visita sorpresa, que no estava prevista en l'agenda presidencial.

Bourdain es va encarregar de confirmar que l'home més poderós del món estava sopant sense cap problema en un antre local. Una foto al seu compte d'Instagram els mostra tots dos conversant alegrement amb una cervesa a la mà.

Notícies relacionades

En el moment que Obama va abandonar el restaurant, una multitud l'esperava a fora, segons la premsa local, i el va aclamar quan el president dels EUA els va saludar. Obama va encaixar algunes mans abans d'entrar a la seva limusina.

El preu total del sopar va ser de sis dòlars, segons va confirmar el xef televisiu. Bourdain va tuitejar que ell mateix va pagar el compte.