HORROR EN DIRECTE

El nou vídeo de l'atemptat contra les Torres Bessones de Nova York

Surten a la llum imatges inèdites gravades per uns joves en el moment de l'atac terrorista de l'11-S contra el World Trade Center

Imatges inèdites de l’atac terrorista de l’11-S a Nova York. / YOUTUBE

1
Es llegeix en minuts

Un impactant vídeo gravat per uns veïns en el moment de l'atemptat terrorista contra les Torres Bessones de Nova York, l'11 de setembre del 2001, ha sigut difós aquests dies per internet i ràpidament s'ha fet viral, i ha sigut compartit centenars de vegades a les xarxes socials.

Notícies relacionades

El vídeo, gravat per dos joves que eren en aquell moment al pis 32 d'un edifici situat a vuit carrers del World Trade Center (WTC), ofereix una nova perspectiva d'aquell tràgic dia que va canviar la història dels EUA. En els primers instants, la càmera enfoca la torre que va patir l'impacte del primer avió, i els joves especulen, encara tranquils, sobre la possibilitat que hagi sigut una bomba o una explosió.

Al produir-se l'impacte a la segona torre, comencen a cridar "Oh, Déu meu" i s'adonen que es tracta d'un atemptat terrorista. En els atacs contra el WTC, comesos per Al-Qaida, hi van morir unes 3.000 persones i prop de 9.000 van quedar ferides.