DESESPERACIÓ A IDOMENI

Un refugiat es crema a l'estil bonze a la frontera entre Grècia i Macedònia

Un sirià es cala foc per demanar que obrin la frontera d'Idomeni

Un refugiat que participava en una protesta per exigir l’obertura de fronteres es crema a l’estil bonze al camp de refugiats d’Idomeni. / AFP / ANDREJ ISAKOVIC / VÍDEO: ATLAS

1
Es llegeix en minuts

Un home corre en flames a l'intentar cremar-se a l'estil bonze durant una protesta al camp de refugiats d'Idomeni pel tancament de la frontera entre Grècia Macedònia.

L'home, que actualment està bé, apareix, en un vídeo difós per les xarxes socials, sent transportat per un grup d'homes en una manta fins a una ambulància.

Notícies relacionades

El succés va tenir lloc enmig de la protesta d'un grup d'uns 50 migrants i refugiats que des d'ahir mantenen ocupades les vies del tren per exigir l'obertura de les fronteres. Segons fonts presents al campament, els refugiats continuaran ocupant la línia fèrria fins que aconsegueixin el seu objectiu.

En les últimes setmanes, les protestes de refugiats i migrants s'han multiplicat, no només a Idomeni, sinó també al port del Pireu, on prop de 5.000 persones s'amunteguen als pavellons habilitats com a centres d'acollida i en tendes de campanya.