Així ha reaccionat Maduro a la derrota del chavisme

El president ha reconegut la derrota però ha denunciat la guerra bruta dels poders econòmics

Compareixença del president de Veneçuela, Nicolás Maduro, per valorar els resultats de les eleccions legislatives. / periodico

1
Es llegeix en minuts

"Hem vingut amb la nostra moral i la nostra ètica a reconèixer aquests resultats. Els acceptem", ha dit en una compareixença a la televisió el president de VeneçuelaNicolás Maduro, despres de conèixer-se l'escrutini de les eleccions d'aquest diumenge.

Maduro ha assegurat que Veneçuela disposa d'un "mecanisme electoral perfecte" i ha lamentat que, en anteriors ocasions, l'oposició no hagi actuat de la mateixa manera.

"PERDRE UNA BATALLA"

Notícies relacionades

"Crido el nostre poble a fer història. És la mateixa revolució. Ens enfrontem a l'adversitat de perdre una batalla", ha dit el president, que ha qualificat d'"heroic" que el seu partit, el PSUV, hagi "obtingut el 42% dels vots després del que se'ns ha fet i del que s'ha fet patir el poble veneçolà".

Maduro ha dit: “ha triomfat la guerra econòmica, una estratègia per minar la confiança, ha triomfat circumstancialment l'estat de necessitats creat per un capitalisme salvatge d'amagar productes, encarir-los. Amèrica Llatina va conèixer experiències passades, Guatemala, Xile, el Xile de Salvador Allende”.