EL GIHAD A EUROPA

Atemptats a París: Twitter es tenyeix amb la bandera i els símbols francesos

Els monuments de tot el món també s'il·luminen amb els colors blau, blanc i vermell

#JeSuisParis, #TodosSomosParis, #ParisAttacks són algunes de les etiquetes del dia

1
Es llegeix en minuts
LAURA ESTIRADO / BARCELONA

Twitter també està de dol pels atemptats múltiples de París. Aquest dissabte la xarxa de l'ocellet s'ha omplert de crespons negres, banderes franceses i símbols del país enfosquits o 'vestits' amb crespons negres. 

Les etiquetes #TodosSomosParis, #PrayforParis, #ParisAttacks, #JeSuisParis o #IIIGuerraMundial són només algunes de les que aquest dissabte copen els tuits dels internautes. Pràcticament tots els missatges són sobre la massacre de París.

FOTOS DE PERFIL CANVIADES

Multitud de persones, anònimes i autoritats públiques i polítics, han optat aquest dissabte per canviar-se la foto de perfil a internet, i col·locar-se la bandera francesa i crespons.

Notícies relacionades

A més, des del Crist Redemptor de Rio de Janeiro a l'Empire State de Nova York o l'Òpera de Sidney, els colors de la bandera de França han tenyit les últimes hores els principals monuments del món en solidaritat amb els francesos.

La Torre Eiffel, l'emblema de la capital francesa, que aquesta nit ha estat a les fosques, també ha sigut tancada al públic aquest dissabte.