El Marroc prohibeix una festa de la cervesa a Casablanca

L'associació d'empreses cerveseres del país l'havia anunciat a la premsa

Anunci de la festa de la cervesa de Casablanca apareguda en diversos mitjans marroquins.

Anunci de la festa de la cervesa de Casablanca apareguda en diversos mitjans marroquins.

1
Es llegeix en minuts

La 'wilaya' (Govern Civil) de Casablanca ha anunciat mitjançant un comunicat la prohibició de la Festa de la Cervesa que havia de celebrar-se a la ciutat a partir del 8 d'octubre.

Notícies relacionades

El cap de setmana passat, diversos diaris van publicar l'anunci d'aquesta iniciativa, organitzada pel Grup d'Empreses Cerveseres del Marroc. L'anunci de la cita, que va generar una gran sorpresa per tractar-se d'una activitat que gira al voltant de la ingesta d'una beguda alcohòlica, una acció prohibida per la llei islàmica. Encara que al Marroc el consum d'alcohol no està prohibit sí que està envoltat de cert tabú social.

RESPECTAR LES NORMES

"Després de la publicació en diversos mitjans d'anuncis sobre el projecte d'organitzar, a Casablanca, un festival de la cervesa, els serveis de la 'wilaya' de la Gran Casablanca han contactat amb els impulsors de l'acte per al cessament immediat d'aquesta campanya publicitària i la retirada de tots els anuncis i cartells publicitaris ja que no respecten les regles i els procediments jurídics en vigor en aquest assumpte", sosté el comunicat de la 'wilaya'.

Temes:

Casablanca