Vuit ferits en un atemptat al Caire

Un cotxe bomba esclata davant una comissaria al Caire

1
Es llegeix en minuts

Almenys vuit persones han resultat ferides aquest dijous, sis d'elles policies, arran de l'explosió d'un cotxe bomba davant una comissaria de les Forces de Seguretat Nacional al barri de Jaimat al-Shubra, han informat a Efe fonts de seguretat i de protecció civil.

Una font de seguretat ha explicat a Efe que el cotxe bomba ha explotat davant la seu de seguretat i ha provocat també greus danys a la façana.

L'esclat, registrat a la 01.00 de la matinada hora local, (11.00 GMT), s'ha sentit a diversos quilòmetres de distància, com ha pogut constatar Efe.

COMUNICAT DEL GOVERN A FACEBOOK

Segons una font mèdica, alguns dels ferits es troben en estat greu. La font de seguretat ha afegit que s'han desplaçat equips especialitzats al lloc per analitzar les restes del vehicle que ha explotat.

El Ministeri de l'Interior ha informat a Facebook que sis policies han resultat ferits. També ha afegit que un conductor ha aparcat el cotxe bomba davant l'edifici de la policia i que després ha fugit en una motocicleta que el seguia, segons un comunicat.

ACTIVADA A DISTÀNCIA

La bomba ha sigut accionada a distància, i els autors de l'atemptat són buscats per les forces de seguretat.

Notícies relacionades

Els atemptats terroristes han augmentat a Egipte, principalment contra les forces de seguretat, des del cop militar del 3 de juliol del 2013 que va enderrocar l'aleshores president, l'islamista Mohammad Mursi.

Dilluns passat, el president egipci va aprovar una nova llei antiterrorista molt més dura per combatre l'ofensiva gihadista però que ha suscitat grans crítiques de les organitzacions de defensa de drets humans.