Inaugurada una estàtua a Satan a Detroit

La peça, de gairebé tres metres d'alt i una tona de pes, ha sigut col·locada a l'interior d'una nau industrial

Estàtua de Bafomet inaugurada a Detroit.

Estàtua de Bafomet inaugurada a Detroit.

1
Es llegeix en minuts

L'organització Temple Satànic  aquest dissabte a la mitjanit a Detroit una enorme escultura de bronze de Bafomet, una deïtat que s'associa al diable i que té l'origen en les acusacions d'heretgia que a l'Edat Mitjana es van fer contra els templers.

Per evitar sabotatges o actes de rebuig, els responsables del Temple Satànic van mantenir en secret fins a l'últim moment el lloc on està ubicada l'estàtua i van comunicar l'emplaçament als mitjans poc abans per correu electrònic.

L'estàtua, de gairebé tres metres d'alt, i amb un pes pròxim a la tona, és una representació en bronze de Satan alat, amb cara de boc i cos humà. Té el braç dret alçat i assenyala al cel amb dos dits. Un nen i una nena estan al seu davant i l'adoren. Després de descobrir l'estàtua, els seguidors del grup van cridar "Hail Satan". Molts dels assistents es van fer fotos amb l'estàtua. L'estàtua va ser ubicada en una nau industrial a la vora del riu Detroit. 

XERRADES EN ESCOLES

Notícies relacionades

La seva inauguració ha generat un important rebuig, sobretot en els cercles cristians. "L'última cosa que necessitàvem a Detroit era haver de fer una festa de benvinguda al diable", ha dit el reverend Dave Bullock.

A la seva pàgina web, l'organització sosté que la seva finalitat és "incentivar la benevolència i l'empatia" entre les persones, i s'ofereix a oferir xerrades en escoles.

Temes:

Estats Units