CRISI HEL·LENA A INTERNET

Els millors mems de la dimissió de Varufakis

Les xarxes s'omplen de fotomuntatges arran de l'adéu del ministre de Finances grec

Mem de Varufakis emulant la màscara de la pel·lícula ’V de Vendetta’.

Mem de Varufakis emulant la màscara de la pel·lícula ’V de Vendetta’. / TWITTER / @RAZVIEU

1
Es llegeix en minuts

Si a Espanya ens queixem que els polítics, tot i haver tingut un revés electoral enorme no dimiteixen ni en pintura, aquest dilluns hem vist un fenomen més rar. I és que el ministre de Finances grec, Iannis Varufakisha dimitit del càrrec al Govern mentre que el 'no' --el que Syriza demanava en el referèndum de Grècia-- ha guanyat amb un espectacular marge.

Davant aquesta decisió, els internautes no han trigat a treure fotomuntatges del ja exministre i els seus ja excol·legues fent tota mena de coses. Segueix sense saber-se el futur de Varufakis, però el que és segur és que el polèmic economista estarà rient durant uns dies quan es connecti al seu compte de Twitter, des d'on ha encès la ira d'alguns dels seus col·legues europeus en més d'una ocasió.

 

 

 

 

 

Notícies relacionades

 

No obstant, i per ser justos, s'ha de mencionar que Varufakis s'ha apartat del Govern de Tsipras per facilitar les negociacions amb els creditors i l'Eurogrup. Amb declaracions tan fortes com les que ha fet --va assegurar que a Brussel·les es feia terrorisme contra Grècia-- és evident que la postura hel·lena per negociar no era la millor.