TRAGÈDIA A L'ÀSIA

Un directiu de Google mor en el terratrèmol del Nepal

Dan Fredinburg era a l'Everest fent senderisme

Fotografia de Dan Fredinburg (al mig) en el seu perfil de Facebook del 22 d’abril

Fotografia de Dan Fredinburg (al mig) en el seu perfil de Facebook del 22 d’abril / FACEBOOK

1
Es llegeix en minuts

El directiu de Google Dan Fredinburg ha mort a l'Everest quan feia senderisme com a conseqüència d'una allau causada pel terratrèmol de 7,8 graus que va castigar el Nepal dissabte.

En un comunicat, Google es mostra "immensament trist" al donar a conèixer la mort de Fredinburg, cosa que ha confirmat la seva germana, Megan. "Lamentablement hem perdut un dels els nostres en aquesta tragèdia. Dan Fredinburg, un membre de l'organització de Privacitat a Mountain View era a Nepal amb tres empleats més de Google fent senderisme a la muntanya Everest. Ell ha mort. Els altres tres empleats de Google estan segurs i estan treballant per portar-los a casa ràpidament", afegeix el comunicat.

CONFIRMACIÓ DE LA PÈRDUA

Megan Fredinburg ha confirmat per Instagram la mort del seu germà."Lamento informar a tots els que l'estimaven que durant l'allau a l'Everest aquest matí el nostre Dan ha patit una lesió al cap", escriu Megan.

Notícies relacionades

El nombre de morts en el terratrèmol de 7,8 graus que va castigar el Nepal ja s'acosta als 2.000 mentre que els ferits són almenys 4.655, segons el Centre Nacional d'Operació d'Emergència del país asiàtic.