PER CONSIDERAR-HO "VULGAR"

La Xina prohibeix els 'stripteases' als funerals

Aquests espectacles, en què diverses ballarines feien un ball eròtic al voltant del taüt, s'havien posat de moda a les zones rurals

Vídeo del ball eròtic en honor a un difunt en un funeral a la Xina. / YOUTUBE

1
Es llegeix en minuts

Les autoritats xineses han llançat una campanya per posar fre als espectacles de 'striptease' als funerals, un fenomen que s'ha posat de moda al país, sobretot a les zones rurals, segons ha anunciat aquest dijous el Ministeri de Cultura xinès.

En aquesta mena d'espectacles una o diverses ballarines vestides amb roba interior comencen a ballar de forma sensual al voltant del taüt --com si el fèretre fos el nòvio en un comiat de solter-- i, en algunes ocasions, fins i tot es treuen l'escassa roba que porten.

En un comunicat, el ministeri ha anunciat que augmentarà el control per evitar aquestes "representacions vulgars" i ha avisat que sancionarà les persones que les organitzin. En el comunicat, el ministeri ha denunciat un espectacle eròtic a la província de Hebei en què van participar sis ballarines.

Notícies relacionades

 

Aquests espectacles eròtics són un fenomen nou --fins ara es feien funcions de teatre o es projectaven pel·lícules-- i es fan en honor del difunt. La família del difunt els utilitza per atraure més gent al funeral i mostrar així el seu poder econòmic.