TRAGÈDIA ALS ALPS

El pilot Frank Woiton: "Jo també el vaig deixar sol"

El pilot de Germanwings va ser aplaudit pels passatgers del seu vol dijous després d'un emotiu discurs

1
Es llegeix en minuts

El rotatiu alemany 'Bild' va explicar ahir que un pilot de Germanwings es va guanyar dijous passat el passatge amb un discurs emotiu abans de sortir des de Düsseldorf amb destí a BarcelonaFrank Woiton, de 48 anys, va sortir de la seva cabina per explicar als passatgers que ell, fa dues setmanes, també va volar amb Andreas Lubitz i que ell també el va deixar «sol a la cabina». Woiton va relatar que Lubitz li va explicar «els seus plans de futur», els seus desitjos de créixer professionalment, de pilotar un dia per a Lufthansa.

El capità va agrair als passatgers la seva confiança per volar amb la mateixa companyia, en la mateixa ruta i en el mateix model d’avió. El capità els va garantir que els portaria al seu destí. L’ovació dels passatgers va ser de gala. 

TRIPULACIÓN SOLIDARIA

Notícies relacionades

Però Woiton no va ser l’únic pilot de Germanwings que va tenir aquest gest amb els seus passatgers. Un altre que cobria la ruta Hamburg-Colònia va saludar un per un tots els ocupants i va sortir de la cabina per parlar de com la tragèdia el va afectar a ell i tota la tripulació. Va parlar de la inquietud emocional de tota la tripulació, però va subratllar que tots eren allà voluntàriament.

«Ens va dir també que ell té una família, que la tripulació té una família i que ell faria tot el possible per tornar a estar amb la seva aquesta nit. Es va fer totalment el silenci. I llavors tothom va aplaudir. Vull donar les gràcies a aquest pilot», va escriure Britta Englisch a la seva pàgina de Facebook. Només en unes hores, la publicació d’aquesta passatgera va tenir 300.000 m’agrada.