VÍCTOR PASCUAL I ANNA CANTOS 3 VIATGERS DE NEGOCIS

Dos treballadors de Fira de Barcelona

1
Es llegeix en minuts

Dos treballadors de Fira de Barcelona van morir dimarts en el fatal accident de Germanwings: Víctor Pascual, director del Saló Alimentari BTA de Fira de Barcelona, i la seva col·laboradora Anna Cantos. Els dos directius viatjaven a Düsseldorf per participar en la fira d'alimentació Anuga Food Tech, considerada una de les més importants del món del sector de tecnologia de l'alimentació, en la qual participen en aquesta edició com a expositors 24 empreses espanyoles, de les quals 15 són catalanes.

Fira va emetre ahir un comunicat a través del qual va voler agrair totes les mostres de suport i solidaritat rebudes per part d'institucions, empreses, companys i amics per la pèrdua dels dos treballadors que viatjaven per raons professionals a l'avió de la companyia. L'entitat va voler expressar el seu dolor per la pèrdua «irreparable», així com traslladar el condol als seus familiars, companys i amics, i els de la resta de víctimes de la tragèdia aèria, entre les quals hi havia també el pare d'un treballador de la institució firal. La institució va fer un minut de silenci ahir al migdia.

Notícies relacionades

Víctor Pascual, veí de Barcelona, era un professional estimat per tots els seus companys, i a més de dirigir la BTA, feia més d'una dècada que estava al capdavant d'Alimentaria Lisboa i comptava amb una gran experiència en el sector. Amb la seva cinquantena ja complerta, destacava per la seva amabilitat i implicació en tots els projectes de Fira de Barcelona, era a més un gran esportista i un seguidor infatigable del FC Barcelona.

Anna Cantos, veïna de Granollers, no havia complert els 40 anys. Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques, feia més d'una dècada que estava vinculada al món firal i comptava amb dos postgraus per la universitat de negocis EADA.