L. ALTIMIRA, E. BAUM I J. SABATÉ 3 DOL EN LA MODA

Desigual i Mango perden tres dels seus treballadors

1
Es llegeix en minuts

Reflex, encara que aquesta vegada luctuós, de l'auge internacional de la distribució tèxtil espanyola és la presència d'almenys quatre persones vinculades al sector entre les víctimes de l'accident aeri de dimarts.

Dos dels desapareguts són treballadors de Desigual. Una és Laura Altimira Barri, de 31 anys i acabada de casar. Titulada en Arquitectura, després de treballar per a diverses empreses fora d'Espanya va fitxar per Desigual el 2012 i viatjava a Alemanya per buscar nous locals que responguessin als plans d'expansió de l'empresa. L'acompanyava un altre treballador de la firma, de 40 anys, de qui no ha transcendit el nom i que era pare de dos fills.

Notícies relacionades

Una altra víctima mortal és Eyal Baum, tècnic informàtic de Mango, que viatjava a Alemanya per revisar els sistemes d'algunes de les 135 botigues que l'empresa, amb seu a Palau-solità, té en aquell país, l'última inaugurada al març a Singen.

També va morir el sabadellenc Josep Sabaté, resident a la Corunya -la seva dona està embarassada del quart fill-, que va treballar per a Inditex i actualment ho feia per a l'alemanya Sprit.