ESCÀNDOL DE PROSTITUCIÓ

Les Femen donen la benvinguda a Strauss-Kahn a l'arribar al jutjat

Diverses activistes han assaltat el cotxe de l'exdirector de l'FMI al tribunal de Lilla

El polític ha de declarar aquest dimarts i és possible que se celebri un acarament amb una prostituta

La policia francesa s’emporta arrossegant una de les activistes de Femen que ha assaltat el vehicle de Strauss-Kahn a l’arribar al jutjat, aquest dimarts. / REUTERS / PASCAL ROSSIGNOL

La policia francesa s’emporta arrossegant una de les activistes de Femen que ha assaltat el vehicle de Strauss-Kahn a l’arribar al jutjat, aquest dimarts.
Detenció d’una de les activistes de Femen davant els jutjats de Lilla.
La policia s’emporta detinguda una de les activistes de Femen.

/

1
Es llegeix en minuts

L'exdirector gerent del Fons Monetari Internacional Dominique Strauss-Kahn ha estat rebut aquest dimarts per tres membres del col·lectiu feminista Femen a l'arribar al Palau de Justícia de Lilla, on a partir d'avui prestarà declaració en un judici per proxenetisme.

Notícies relacionades

Les noies han irromput despullades de cintura cap a munt i lluint missatges contra Strauss-Kahn pintats al seu tors en què l'acusaven de "macarra". Una de les noies ha aconseguit pujar al capó del cotxe en què arribava Strauss-Kahn, i ha agafat fins i tot per sorpresa els policies que custodiaven l'entrada al tribunal.

DETINGUDES AL LLOC

A les tres dones les han detingut els agents de l'ordre immediatament, mentre el vehicle de l'exresponsable de l'FMI entrava al garatge.

Temes:

Femen França