Atemptat fallit contra l'aeroport del Caire

La policia troba dues bombes al 'hall' d'arribades de la terminal aeroportuària

1
Es llegeix en minuts

Les autoritats de l'aeroport del Caire han incrementat els controls de seguretat després de trobar dues bombes a prop del 'hall' d'arribades d'una de les terminals, i que un artefacte artesanal explotés al centre de la ciutat.

L'objectiu de la deflagració al centre del Caire no és clar. Dues persones han resultat lleugerament ferides, segons han assegurat fonts de la seguretat.

Aparells electrònics

Les bombes en la terminal aeroportuària han estat detectades amb aparells electrònics a primera hora del matí. Membres de l'equip de seguretat estaven mirant les cintes de vídeo gravades per determinar qui havia plantat les bombes.

Notícies relacionades

Militants islamistes que intenten enderrocar el Govern han portat a terme nombrosos atacs amb explosius contra soldats i policies des que l'Exèrcit va destituir el president Mohammad Mursi, membre de la Germandat Musulmana, el juliol del 2013.

La última setmana, la filial de l'Estat Islàmic Egipte es va atribuir la responsabilitat d'uns atacs coordinats a la península del Sinaí en què van morir una trentena de membres de les forces de seguretat. 

Temes:

El Caire