Les vinyetes de la primera edició de 'Charlie Hebdo' després de l'atemptat

'El País' publica la doble pàgina central de la revista que surt a la venda aquest dimecres

1
Es llegeix en minuts

Aquest dimecres surt a la venda la primera edició del setmanari 'Charlie Hebdo' després de l'atemptat. El diari 'El País' ha publicat aquesta mitjanit a la seva web algunes de les vinyetes de la revista que han elaborat els supervivents de l'atac. 

Notícies relacionades

Una setmana després de l'assassinat dels seus col·legues a mans de dos gihadistes que van dir al fugir que havien actuat per venjar la memòria de Mahoma, el número 1.178 de 'Charlie Hebdo' repassa aquesta setmana tràgica a través dels dibuixos. En una de les vinyetes, titulada 'Balanç dels dies posteriors', la publicació esbossa en dotze moments els pros i les contres d'aquests dies.

En una altra vinyeta retraten la gran manifestació de París, "Més gent amb Charlie que a missa", escriuen els caricaturistes, i es poden llegir missatges d'agraïment i de record a les víctimes, com al policia que va protegir la vida de Charb. També hi ha missatges adreçats als polítics; "maten una família de pallassos i n'apareixen 10", és la frase que obre la imatge en què s'aprecia Hollande i Sarkozy, entre altres.