NOU PRODUCTE ON-LINE

Una granja de Casablanca ven bens per internet per a la festa de l'Aid

La web mostra fotos i preu dels animals a la venda

1
Es llegeix en minuts

Per primera vegada, els marroquins podran comprar per internet el be per celebrar la festa del sacrifici, que aquest any se celebrarà el pròxim dia 4 d'octubre. La iniciativa ha estat posada en marxa per una empresa ramadera de Casablanca que ha creat la web Sardi.ma, on dóna la possibilitat de comprar aquests animals 'on line'.

La web, estèticament molt treballada, mostra fotografies de tots els bens a la venda i, a sota, hi col·loca el preu, que oscil·la entre els 200 i els 600 euros. Aquest any limitaran les seves vendes a Rabat i a Casablanca, però no descarten ampliar-los a més regions del país l'any que ve.

Episodi bíblic

Notícies relacionades

Per a l'entrega, hi ha dues modalitats. Una gratuïta, en què el comprador passa pel magatzem a recollir l'animal, i l'entrega a domicili del be.

L'Aid al-Adha (Festa del Sacrifici) és la celebració musulmana en què es commemora l'episodi bíblic on el profeta Abraham es disposa a sacrificar el seu fill (Ismael per als musulmans; Isaac per a jueus i cristians) a petició de Déu, que finalment li permet sacrificar un be al seu lloc. Amb motiu d'aquesta festa, al Marroc és tradició que tots els cap de família sacrifiquin un be.

Temes:

Casablanca