VOL MD83

Exteriors manté l'alerta a les seves ambaixades a l'Àfrica després de la desaparició de l'avió de Swiftair

Des de Tunis Margallo ha dit que la situació "és molt confusa" i que el ministeri treballa per aclarir els fets

1
Es llegeix en minuts

El Ministeri d'Afers Estrangers i de Cooperació està al cas de la desaparició d'un avió de la companyia espanyola Swiftair que cobria la ruta Burkina Faso-Algèria i té alertades les seves Ambaixades a l'Àfrica, ha informat una portaveu del departament que dirigeix José Manuel García-Margallo.

El ministre d'Afers Estrangers i de Cooperació, José Manuel García-Margallo, ha conversat aquest dijous amb el seu col·lega algerià, Ramatane Lamama, en relació amb l'avió de la companyia espanyola Swiftair desaparegut quan cobria la ruta entre Ouagadougou (Burkina Faso) i Alger, han informat fonts del seu departament.

Notícies relacionades

El cap de la diplomàcia espanyola, que està de visita oficial a Tunísia, també ha parlat amb el cap de l'Executiu, Mariano Rajoy, i la vicepresidenta del Govern, Soraya Saénz de Santamaría, sobre el mateix assumpte.

Situació molt confusa

Des de Tunis, el ministre ha declarat que la situació "és molt confusa" i que des del seu departament es treballa per intentar aclarir els detalls sobre els fets, han afegit les mateixes fonts. Concretament, García-Margallo s'ha mantingut directament en contacte aquest matí amb les Ambaixades d'Espanya a Algèria i Burkina Faso.