Els investigadors treballen amb la hipòtesi del segrest de l'avió malaisi

La nau podria haver estat desviada cap a les illes índies d'Andaman

Una dona escriu un missatge en un mur dedicat al vol MH370 de Malaysia Airlines, aquest divendres a l’aeroport de Kuala Lumpur.

Una dona escriu un missatge en un mur dedicat al vol MH370 de Malaysia Airlines, aquest divendres a l’aeroport de Kuala Lumpur. / EDGAR SU (REUTERS)

1
Es llegeix en minuts

L'avió malaisi desaparegut fa una setmana amb 239 persones a bord podria haver estat desviat de forma intencionada cap a les illes Andaman (Índia), segons han explicat fonts de la investigació a l'agència Reuters. Les mateixes fonts asseguren que agafa força la hipòtesi que algú que sap pilotar la nau podria haver desviat el vol de la seva ruta entre Kuala Lumpur i Pequín.

Notícies relacionades

Dues fonts han coincidit a afirmar que un avió sense identificar, que els investigadors consideren el vol MH370, va ser registrat per radars volant cap a l'arxipèlag que es troba entre el mar d'Andaman i la badia de Bengala. Així mateix, apunten que la nau estava pilotada per algú amb entrenament.

"Estem estudiant la possibilitat d'un sabotatge però no descartem un segrest", ha afirmat un oficial de la policia malàisia des de l'anonimat.

Temes:

Malàisia