EN COMA DES DEL 2006

Ariel Sharon, en els seus "últims dies"

Els metges que l'atenen confirmen el "deteriorament gradual" dels òrgans vitals de l'exprimer ministre israelià

El doctor Zeev Rotstein, director del Sheba Medical Center, parla amb amb periodistes sobre la salut de Sharon. / NIR ELIAS (REUTERS)

El doctor Zeev Rotstein, director del Sheba Medical Center, parla amb amb periodistes sobre la salut de Sharon.
Ariel Sharon, durant una roda de premsa, el desembre del 2005, a Tel Aviv.

/

1
Es llegeix en minuts

La salut d'Ariel Sharon, que ha patit un ràpid deterioramentempitjora per moments i l'exprimer ministre d'Israelen coma des del 2006, està pròxim a la fallida multiorgànica, segons ha informat aquest divendres l'equip mèdic que l'atén al Sheba Medical Center de Tel Aviv, on fa vuit anys que està ingressat. El director de l'hospital, Zeev Rotstein, ha afirmat als periodistes que "personalment" creu que Sharon, de 85 anys, està en els seus "últims dies".

Notícies relacionades

"Els exàmens evidencien un deteriorament lent i gradual del funcionament dels seus òrgans (...) Assistim a una fallada generalitzada dels òrgans vitals", ha explicat Rotstein. "La situació no ha millorat, i ja sabem el que passa normalment en aquests casos", ha afegit.

El doctor, que ha assegurat que el dirigent "no pateix", ha explicat que els dos fills de l'exdirigent hebreu estan al costat del seu pare i ha avançat que Israel ja prepara els funerals d'Estat.

Temes:

Ariel Sharon