Cristian Rovira, vicepresident de Grup SIFU:

«Fem bé la feina i el bé amb la feina»

la inserció laboral de persones amb discapacitat és la seva missió

«Fem bé la feina i el bé amb la feina»
1
Es llegeix en minuts

El Grupo Sifu es dedica al ‘facility service’. ¿En què consisteix la seva activitat?

Ens dediquem a la inserció laboral de persones amb discapacitat i prestem serveis integrals a les empreses perquè les seves instal·lacions estiguin en perfecte estat, siguin segures i perquè les persones que hi treballen disfrutin del millor entorn.

¿Quins sectors inclouen?

Operem en tots els sectors d’activitat: sociosanitari, logística, hotels, industrial, energètic, telecomunicacions, ‘corporate’, ‘retail’, entitats educatives, centres esportius i d’oci.

El grup aposta per la integració laboral de persones amb diversitat funcional.

¿Què els aporta aquest compromís?

Es tracta de promoure iniciatives empresarials generadores d’ocupació, en les quals la discapacitat és un element valuós que contribueix al desenvolupament d’una societat inclusiva. Som un grup social de més de 8.500 persones, de les quals, 4.000 tenen discapacitat.

Han fet, a més, una altra aposta: per la sostenibilitat.

Notícies relacionades

Els nostres eixos de treball són «social sostenible i saludable». El nostre compromís és transversal, no només amb la discapacitat, també amb la societat i amb el planeta, per això implantem accions i polítiques alienades amb l’Agenda 2030 de les Nacions Unides.

¿Quina és la relació de Grupo SIFU amb el BBVA?

Amb el BBVA mantenim una fluida relació basada en el respecte i la confiança. El considerem un soci que sap escoltar i entendre les nostres necessitats. Ens proporciona un sòlid suport financer, perquè la nostra activitat social es mantingui activa i puguem emprendre nous reptes