Erhard Weber, Director General de Rational Ibérica

“Vam acudir al Fòrum amb la solució definitiva per a les cuines professionals: la cuina digitalitzada iKitchen”

Rational és una de les firmes de referència dins del món de les cuines professionals. Per saber més sobre la seva proposta, parlem amb Erhard Weber, Director General de Rational Ibérica.

“Vam acudir al Fòrum amb la solució definitiva per a les cuines professionals: la cuina digitalitzada iKitchen”
2
Es llegeix en minuts

-Quins són els orígens de l’empresa?

-Els nostres orígens es remunten al 1973, a la petita localitat alemanya de Landsberg Am Lech. Avui, 49 anys després, podem oferir als restauradors una solució completa per a la seva cuina professional gràcies a les incorporacions de nous productes, com la iVario Pro i la millora i el desenvolupament tecnològic d'aquell primer vaporitzador combinat, que avui anomenem iCombi Pro.

-Quina és la fotografia actual de Rational?

-A Rational Ibérica comptem amb 40 treballadors per donar suport local a Espanya i Portugal. A nivell global, la companyia dóna feina a més de 2.200 treballadors, té 31 filials i presència local a més de 120 països juntament amb 4.000 socis, entre distribuïdors i serveis tècnics.

-Quina és la proposta de valor de Rational per al sector?

-La nostra proposta de valor sempre va orientada a la tecnologia. Pensant en el resultat final dels plats, dotem tant l'iCombi Pro com la iVario Pro de processos de cocció intel·ligents que saben detectar la mida de l'aliment, ajusten la temperatura de la cabina i vigilen que no es passi o es cremi.

-Qui es pot beneficiar d'aquestes solucions?

-Tots els restauradors tenen reptes particulars, i els nostres equips es poden adaptar a les particularitats de cada cuina. Tant per a càterings, tavernes, hotels, residències, cantines, cuines fantasma… l'iCombi Pro i la iVario Pro s'ajusten al volum i necessitats productives de cadascun dels nostres clients, perquè en molt poc espai poden fer més del 90% de les coccions que es preparen en una cuina professional.

Gamma de productes de RATIONAL IBÉRICA

/ RATIONAL IBÉRICA

-Què diferencia Rational dels seus competidors?

-No ens veiem com un simple fabricant de maquinària per a cuines professionals, sinó com un innovador proveïdor de solucions. El nostre pensament és com aconseguir la satisfacció dels nostres clients. A més, la nostra oferta de serveis postvenda és la més completa del mercat, ja que ofereix formacions gratuïtes i ChefLine, un servei telefònic de xef a xef, també gratuït, per resoldre qualsevol dubte. Finalment, destacaria la nostra plataforma en línia ConnectedCooking, la més completa per gestionar el flux de treball a la cuina.

-Quines novetats presenten al Fòrum Gastronòmic de Barcelona?

-Al Fòrum Gastronòmic de Barcelona hi acudirem amb la solució definitiva per a les cuines professionals: la cuina digitalitzada iKitchen, que és la solució perfecta per a qualsevol negoci de restauració ja que es nodreix del vaporitzador combinat iCombi Pro, la basculant multifunció iVario Pro i la plataforma digital ConnectedCooking. Amb aquest sistema és possible tirar endavant una producció de 50, 100, 500 o 1.000 comensals sense perdre qualitat ni homogeneïtat en els plats. Es tracta d'una solució que permet connectar els equips a una mateixa xarxa i controlar-los des de qualsevol lloc, atenent a coccions, dades APPC o descàrrega de receptes entre altres funcions.

Més informació: Rational Ibérica