El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

El juny del 2021

Condemnen l’ex de Morad per assestar cinc punyalades a una dona al pis del raper de l’Hospitalet

  • La jutge imposa també una prohibició de comunicació i acostament de 1.000 metres a l’acusada

Condemnen l’ex de Morad per assestar cinc punyalades a una dona al pis del raper de l’Hospitalet
3
Es llegeix en minuts
Àlex Rebollo
Àlex Rebollo

Periodista

ver +

Una jutge ha condemnat Carolina R., exnòvia de Morad, a nou mesos de presó i a gairebé 8.000 euros d’indemnització per assestar «diverses punyalades» a S., la qual es trobava dormint en el pis on viu el raper de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès), a la plaça Europa del mateix municipi.

Segons la sentència, avançada per ‘El País’ i a què ha tingut també accés aquest diari, els fets es remunten al 27 de juny del 2021, quan la Carolina va arribar al pis de Morad a la plaça Europa cap a les 7.00 h, després de passar la nit a la discoteca. Així, una vegada va accedir a la vivenda «es va trobar dormint al llit la seva parella en companyia de S.».

Després d’això, l’acusada va anar a la cuina i va agafar un ganivet de 13,5 cm de fulla amb el qual va tornar al dormitori i va assestar unes cinc punyalades a S. Tanmateix, la sentència recull que, «immediatament després i després d’adonar-se’n l’acusada que S. es trobava malferida i sagnava abundantment per les ferides que ella li havia provocat», la mateixa Carolina R. va mirar d’auxiliar-la col·locant-li unes tovalloles, mitjans de sanitat i trucant als serveis d’emergència sol·licitant una ambulància. «Em vaig encegar», va dir la Carolina sobre l’ocorregut després d’entrar al pis.

Entretots

¿Ets veí de L'Hospitalet? Parla'ns de la teva ciutat

Publica a Entre Tots la teva experiència en primera persona vinculada a la gran ciutat catalana

Versions diferents

El mateix Morad va declarar pel succés i va explicar que, tot i que en aquella època era parella de la Carolina, «també estava amb S.» i que ell es va despertar quan la Carolina ja havia apunyalat S. i que «no va haver de retenir-la ni res» i que va ser la mateixa Carolina la que va trucar al 112 i que contra ell «no va fer res».

Per la seva banda, S. va declarar que estava dormint amb el raper quan va notar les punyalades, que va ser Morad que, al despertar-se, va fer que la Carolina «no seguís apunyalant-la» i que va ser ell «que li va treure el ganivet».

La víctima també va explicar una versió diferent sobre la trucada a emergències i l’assistència que li va brindar Carolina. Segons recull la sentència, S. creu que va ser la mare de Carolina la que va trucar a la policia després que la seva filla li truqués a ella i que, segons S., no la va ajudar perquè al recolzar la tovallola sobre ella «el que feia era més mal».

A més dels nou mesos de presó, la jutge imposa a Carolina R. una prohibició de comunicació i acostament de no menys de 1.000 metres de S., el seu domicili, lloc de treball o qualsevol altre on es trobi durant quatre anys. A més, li imposa una indemnització de 5.400 euros per les lesions físiques i de 2.500 euros per les psicològiques, tot això més els interessos legals sobre les quantitats dites, tot i que, matisa la jutge, d’aquestes xifres cal descomptar les quantitats ja d’entregades directament a la perjudicada per part de la mateixa Carolina: 4.300 euros i 950 euros que consten dipositats judicialment.

Problemes amb la policia

Amb tot, tant la Carolina com Morad expliquen que van marxar del lloc quan va arribar la policia. Segons va declarar la mateixa Carolina va trucar a una ambulància i se’n va anar quan «va sentir les sirenes. Per la seva banda, el raper hospitalenc va dir que va marxar perquè «ha tingut problemes amb la policia».

Notícies relacionades

De fet, els problemes policials han perseguit Morad durant els últims anys. Sense anar més lluny, la setmana passada va ser arrestat per la Guàrdia Urbana de l’Hospitalet, tot i que va sortir en llibertat unes quantes hores després.

Llegeix totes les notícies de l’Hospitalet de Llobregat a EL PERIÓDICO l’Hospitalet