El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

Baralla mortal

Accepta dotze anys i mig de presó per haver matat un noi d’una ganivetada en una baralla a l’Hospitalet

  • Els fets van passar el 2021 al parc de la Serp arran d’una discussió «per ignorats motius» entre dos grups d’amics

Accepta dotze anys i mig de presó per haver matat un noi d’una ganivetada en una baralla a l’Hospitalet
1
Es llegeix en minuts
EFE

Un noi de 21 anys ha acceptat aquest dilluns una pena de dotze anys i sis mesos de presó per haver matat un altre d’una ganivetada en una baralla que es va produir el juliol del 2021 al parc de la Serp de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès) arran d’una discussió entre dos grups d’amics.

L’acusat ha reconegut els fets i s’ha declarat culpable davant l’Audiència Provincial de Barcelona abans que comencés la selecció del tribunal del jurat, per la qual cosa tots els candidats a formar-ne part, que esperaven el seu torn fora de la sala, no han hagut ni de trepitjar l’estrada.

Entretots

¿Ets veí de L'Hospitalet? Parla'ns de la teva ciutat

Publica a Entre Tots la teva experiència en primera persona vinculada a la gran ciutat catalana

Inicialment, la Fiscalia demanava una condemna de 17 anys de presó per un assassinat amb traïdoria, però el ministeri públic l’ha rebaixat fins als dotze anys i mig a canvi que l’acusat acceptés els fets i es declarés culpable.

Punyalada a pulmó i aorta

Els fets es remunten a una baralla que es va produir el 15 de juliol de 2021 al parc de la Serp de l’Hospitalet de Llobregat. Segons l’escrit de qualificació de la Fiscalia, cap a les 03.00 hores, es va produir una discussió «per ignorats motius» entre dos grups d’amics que eren al parc i això va derivar en una baralla.

En un moment de la baralla, «l’acusat va agredir la víctima clavant-li la navalla que portava», cosa que li va ocasionar una perforació del pulmó, del ventricle dret i de l’aorta i, a la fi, li va provocar la mort cap a les 05.00 h hores, segons l’escrit del fiscal.

El ministeri públic afegeix que el ja condemnat va atacar la víctima «amb intenció d’acabar amb la seva vida o, en tot cas, sent conscient del risc que la seva acció implicava». A més, la víctima anava desarmada i l’atac va ser de manera inesperada, així que el fiscal va qualificar els fets d’«assassinat amb traïdoria».

Notícies relacionades

Després que l’acusat hagi reconegut els fets aquest matí i hagi acceptat la pena imposada, la sala ha dictat sentència ferma contra la que no és possible cap recurs.

Llegeix totes les notícies de l’Hospitalet de Llobregat a EL PERIÓDICO l’Hospitalet