L'Hospitalet

Hospitalet

Sala històrica

L’Oncle Jack abaixarà la persiana després de gairebé vint anys de música en directe a l’Hospitalet

  • El traspàs es farà «sense presses» i amb l’objectiu de trobar una gerència que segueixi amb la seva aposta per la música en directe de petit format

L’Oncle Jack abaixarà la persiana després de gairebé vint anys de música en directe a l’Hospitalet
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El bar i sala de concerts L’Oncle Jack de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès) tancarà les seves portes aquest 2023, després de més de 33 anys en funcionament. Els seus amos, el Jaume i la Dolors, han anunciat aquest dimarts 24 de gener la notícia via xarxes socials i la resposta de músics i veïns de la ciutat agraint-los la feina portada a terme durant tants anys ha sigut immediata.

I és que, a més de ser el primer museu-bar dedicat al Jack Daniels, i obert al públic a Europa, des de fa 18 anys, el Jaume i la Dolors van apostar per acollir entre les seves parets la música en directe, arribant a una programació anual de més de 120 concerts.

Entretots

¿Ets veí de L'Hospitalet? Parla'ns de la teva ciutat

Publica a Entre Tots la teva experiència en primera persona vinculada a la gran ciutat catalana

Els responsables del local han explicat també que el traspàs es farà «sense presses» i amb l’objectiu de trobar una gerència que segueixi amb la seva aposta per la música en directe de petit format.

Notícies relacionades

«Han sigut 33 anys i hem disfrutat molt, però és temps de canvis i de plantejar-nos un altre futur... tenir caps de setmana lliures, anar-nos-en de concerts i sobretot que em posin a mi les copes», conclou el comunicat emès pel Jaume i la Dolors.

Llegeix totes les notícies de l’Hospitalet de Llobregat a EL PERIÓDICO l’Hospitalet