El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

Sala històrica

L’Oncle Jack abaixarà la persiana després de gairebé vint anys de música en directe a l’Hospitalet

  • El traspàs es farà «sense presses» i amb l’objectiu de trobar una gerència que segueixi amb la seva aposta per la música en directe de petit format

Quimi Portet servint Macarrons a LOncle Jack de lHospitalet

Quimi Portet servint Macarrons a LOncle Jack de lHospitalet

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El bar i sala de concerts L’Oncle Jack de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès) tancarà les seves portes aquest 2023, després de més de 33 anys en funcionament. Els seus amos, el Jaume i la Dolors, han anunciat aquest dimarts 24 de gener la notícia via xarxes socials i la resposta de músics i veïns de la ciutat agraint-los la feina portada a terme durant tants anys ha sigut immediata.

I és que, a més de ser el primer museu-bar dedicat al Jack Daniels, i obert al públic a Europa, des de fa 18 anys, el Jaume i la Dolors van apostar per acollir entre les seves parets la música en directe, arribant a una programació anual de més de 120 concerts.

Entretots

¿Ets veí de L'Hospitalet? Parla'ns de la teva ciutat

Publica a Entre Tots la teva experiència en primera persona vinculada a la gran ciutat catalana

Els responsables del local han explicat també que el traspàs es farà «sense presses» i amb l’objectiu de trobar una gerència que segueixi amb la seva aposta per la música en directe de petit format.

Notícies relacionades

«Han sigut 33 anys i hem disfrutat molt, però és temps de canvis i de plantejar-nos un altre futur... tenir caps de setmana lliures, anar-nos-en de concerts i sobretot que em posin a mi les copes», conclou el comunicat emès pel Jaume i la Dolors.

Llegeix totes les notícies de l’Hospitalet de Llobregat a EL PERIÓDICO l’Hospitalet