El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

Mundial de Qatar

‘Marroc-Espanya, la batalla per l’Hospitalet:’ el vídeo racista que escalfa el partit

  • Les xarxes s’omplen de ‘bromes’ que afirmen que el país que guanyi «es queda amb l’Hospitalet»

  • Marroquins de Barcelona davant el partit contra Espanya: «És com elegir entre la mare i el pare»

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest dimarts a les 16.00 es juga el que s’està considerant com «un derbi dins del Mundial de Qatar»: Espanya contra el Marroc, dos estats amb una relació especial derivada de la migració. I és que els marroquins són la població estrangera més nombrosa a Espanya, amb 775.159 residents, segons dades de l’INE de gener del 2022.

A l’Hospitalet de Llobregat (Barcelona), el Marroc també és elprimer país d’origen de la població estrangera, amb un total de 6.223 habitants a la ciutat. Per això, les xarxes socials s’estan omplint de ‘bromes’ de caràcter racista, en les quals afirmen que el país que guanyi el partit d’aquesta tarda «es queda amb l’Hospitalet».

Notícies relacionades

Una de les publicacions més destacades en relació amb aquest assumpte és aquest vídeo de TikTok de l’usuari @perriin_, que acaba proclamant: «Vuitens de final: batalla per l’Hospitalet de Llobregat».

@perriin_ La batall* por L'Hospitalet de Llobregat || Tw:@Perriin_ // #fyp #parati #viral #twittermemes #futbol #meme #españamarruecos #españa #marruecos #mundial ♬ Love You So - The King Khan & BBQ Show

Altres usuaris també s’hi han sumat deixant altres comentaris i mems que van en la mateixa línia: