El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

El 10 de novembre

La Sala Salamandra acollirà la final del programa de bandes de música emergent Sona9

  • L’espai de l’Hospitalet de Llobregat acollirà la disputa entre el rap d’Aina Koda, el pop d’autor d’Eloi Sayrach i l’urban-pop de Figa Flawas

  • La final serà transmesa en directe per iCat i es farà un programa televisiu especial que s’emetrà pel Canal 33 de Televisió de Catalunya

La Sala Salamandra acollirà la final del programa de bandes de música emergent Sona9

Álvaro Monge

2
Es llegeix en minuts
ACN

La Sala Salamandra de l’Hospitalet de Llobregat acollirà el 10 de novembre la final del programa Sona9, espai de bandes de música emergent organitzat per Televisió de Catalunya, Catalunya Ràdio i Grup Enderrock, en el qual es disputaran el concurs el rap d’Aina Koda, el pop d’autor d’Eloi Sayrach i l’urban-pop de Figa Flawas.

Després de nou mesos de proves i directes en diferents formats, el jurat ha decidit que la rapera Aina Koda, el cantautor pop Eloi Sayrach i el duo d’urban-pop Figa Flawas siguin els tres artistes que actuïn a la gran final del Sona9.

Els guanyadors de l’última edició del Sona9 presentaran les cançons del disc ‘Miris com t’ho miris’ (Magic Mountain / The Yellow Gate, 2022). Una vegada acabada l’actuació, s’atorgaran els tres principals guardons del concurs: Premi Sona9, Premi Joventut i el Cases de la Música. I també l’artista badaloní de música urbana Subliminal rebrà el premi Verkami per votació popular.

La final serà retransmesa en directe per iCat, de 21.00 h a 23.00 h, amb la locució de Lluís Gendrau i Xènia Casado. Posteriorment, es realitzarà un programa Sona9 TV especial que s’emetrà pel Canal 33 el dimecres 23 de novembre a les 23.15 h, amb un resum de la final i amb els reportatges de tiktokers ambaixadors del Sona9 durant la fase final del concurs.

50.000 euros en premis

El Sona9 del 2022 atorgarà aquest any quatre premis amb una dotació superior a 50.000 euros, distribuïts de la següent manera: premi Sona9 al millor grup del concurs segons la votació del jurat, que inclou, entre d’altres, la gravació i edició digital d’un EP en un estudi professional; gravació d’un videoclip coordinat per Televisió de Catalunya i firma d’un contracte discogràfic amb la companyia pactada amb l’artista, i una gira de concerts als festivals FIM de Vila-seca, Acústica de Figueres, Mercat de Música Viva de Vic, la Mercè de Barcelona i Capsa Music Festival de Tarragona.  

El premi Joventut al segon classificat del concurs inclou la gravació i edició digital d’un single en un estudi professional, gravació d’un videoclip coordinat per Televisió de Catalunya, campanya de promoció en els mitjans organitzadors del Sona9 i material musical per valor de 600 euros.

El premi Cases de la Música al tercer classificat del concurs inclou un programa Incubadora Musical, gestionat i coordinat per les Cases de la Música amb una sèrie d’ajudes a la producció, gravació, gestió, assessorament i suport a la creació, una campanya de promoció en els mitjans organitzadors del Sona9 i material musical per valor de 600 euros.

Notícies relacionades

El premi Verkami per votació popular al grup amb més vots a la final del vot popular són 1.000 euros en material musical i descompte del 100% sobre els serveis de Verkami, entre d’altres.

Llegeix totes les notícies de l’Hospitalet a EL PERIÓDICO L’Hospitalet