El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

Convocats pel Grup de Dones del Gornal

Veïns de l’Hospitalet es manifesten contra els intents d’agressions sexuals del Gornal

  • Els fets van passar divendres passat i un mosso fora de servei va aconseguir detenir el presumpte autor

Veïns de l’Hospitalet es manifesten contra els intents d’agressions sexuals del Gornal

ERC L'Hospitalet

1
Es llegeix en minuts
EFE

Veïns del barri del Gornal de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès) es van manifestar aquest diumenge en solidaritat amb les tres dones, dues d’elles menors, que van patir un intent d’agressió sexual la nit de divendres passat, casos pels quals un home va ser detingut per un mosso que estava fora de servei. Els veïns, convocats pel Grup de Dones del Gornal, s’han concentrat davant el monòlit ubicat a l’avinguda Carmen Amaya de l’esmentat barri en solidaritat amb les dones i per demanar «que els cossos de seguretat vetllin per totes davant aquesta xacra».

L’intent d’agressió que va conduir a la detenció d’un home de 29 anys, que aquest diumenge es mantenia retingut en dependències policials, segons van informar a EFE fonts dels Mossos d’Esquadra, va tenir lloc divendres a la nit quan va assaltar la parella d’un efectiu de la policia catalana que estava fora de servei.

Aquest mateix home, en companyia d’un altre, segons diverses fonts, va intentar dues agressions sexuals més a dues menors al mateix barri hores abans de la seva detenció.

Notícies relacionades

La concentració d’avui ha comptat amb el suport dels grups municipals d’ERC i En Comú Podem de l’Hospitalet. Per part del govern municipal, la regidora d’Igualtat i LGTBI, Laura García, també va donar suport a la convocatòria del Grup de Dones del Gornal.

Llegeix totes les notícies de l’Hospitalet de Llobregat a EL PERIÓDICO l’Hospitalet