El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

Oci local

2 i 3 de juliol: plans culturals per al cap de setmana a l’Hospitalet

EL PERIÓDICO l’Hospitalet ofereix una selecció de propostes d’oci a la seva comunitat de la gran ciutat

2 i 3 de juliol: plans culturals per al cap de setmana a l’Hospitalet

Ayuntamiento de L'Hospitalet

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

¿Seràs aquest cap de setmana del 2 i 3 de juliol a l’Hospitalet de Llobregat? A EL PERIÓDICO l’Hospitalet et proposem plans culturals per al teu cap de setmana a la gran ciutat catalana.

Notícies relacionades

A partir d’ara, pots rebre aquests plans, a més d’històries i claus sobre la teva ciutat, a la newsletter ‘Entendre + l’Hospitalet’, a la qual pots apuntar-te gratis aquí.

2 de juliol

  • Trobada de Gegants i Capgrossos a la Florida. En el marc de la festa major del barri de la Florida, que comença aquest dijous 30 de juny, s’ha organitzat una trobada d’agrupacions de Gegants i Capgrossos a la qual, a les 12 h, acudiran diferents colles de la ciutat i d’altres municipis pròxims. El programa sencer, aquí.

Entretots

¿Ets veí de L'Hospitalet? Parla'ns de la teva ciutat

Publica a Entre Tots la teva experiència en primera persona vinculada a la gran ciutat catalana

  • ‘Dj’ al Gornal. Aquest 30 de juny també comencen les festes del Gornal. D’aquesta manera, la pista de skate del barri (al carrer de l’Aprestadora) acollirà l’esdeveniment ‘Nit FM’, en què alguns ‘dj’ ambientaran la nit amb música «per a joves» a partir de les 23 h. El programa sencer, aquí.

  • Circ a la biblioteca Can Sumarro. El Crazy Safari Circus s’acostarà aquest dissabte 2 de juliol a les 18 h a la Biblioteca Can Sumarro. Robinson, el colon, i Melvyn, la zebra, esperen el públic per «començar el safari més increïble que mai hagi existit», en què humans i animals s’uneixen per sorprendre l’espectador. Més informació, aquí.

3 de juliol

  • ‘Monólogos poligoneros’ i xou drag a la Florida. Com a últim esdeveniment de les festes de la Florida, s’han programat dos espectacles: els ‘Monólogos poligoneros’ de Vidda Priego i un xou drag amb Juan Reina. Més informació, aquí.

  • Havaneres al Gornal. Un pla tranquil per als veïns de l’Hospitalet pot ser el concert d’havaneres programat per diumenge a les 19 h. El grup Mar Brava serà l’encarregat d’amenitzar la nit a l’avinguda de Carmen Amaya. En el descans hi haurà cremat per als assistents. El programa sencer, aquí.

  • Correfoc al Gornal. Per tancar la festa major del barri del Gornal, els Diables de Bellvitge faran un correfoc per l’avinguda Carmen Amaya a partir de les 23.30 h. El programa sencer, aquí.

Llegeix totes les notícies de l’Hospitalet de Llobregat a EL PERIÓDICO l’Hospitalet