El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

Multes de fins a 601.000 euros

Denunciats 29 locals de compra d’or i locutoris de l’àrea de Barcelona que venien il·legalment loteria d’origen dominicà

  • S’han realitzat inspeccions a l’Hospitalet, Cornellà, Badalona, Santa Coloma de Gramenet, Sabadell i Barcelona

Denunciats 29 locals de compra d’or i locutoris de l’àrea de Barcelona que venien il·legalment loteria d’origen dominicà

ACN / Mossos

1
Es llegeix en minuts
ACN

Els Mossos d’Esquadra han denunciat 29 de locals de l’àrea metropolitana de Barcelona que venien il·legalment loteria d’origen dominicà. La venda es realitzava des de locals de compra i venda d’or o locutoris. En total s’han fet 29 inspeccions a l’Hospitalet de Llobregat, Cornellà de Llobregat, Badalona, Santa Coloma de Gramenet, Sabadell i Barcelona.

Durant les inspeccions es van intervenir nombroses butlletes de loteria dominicana, extractes de venda de loteria, documentació relacionada amb números premiats dels diferents sortejos i un total de 9.095,75 euros, provinents de la venda i comercialització il·legal d’aquesta loteria. En algun establiment de l’Hospitalet també es van detectar apostes esportives.

El dispositiu es va portar a terme conjuntament amb efectius de les unitats regionals de policia administrativa de les regions policials metropolitanes, la Guàrdia Urbana de Barcelona i la col·laboració de les URPA central, Girona i Camp de Tarragona.

Notícies relacionades

En total s’han identificat dotze modalitats de loteria: Anguila Mañana/Tarde/Noche, la Primera, La Suerte, King Lottery Mañana, La Real, Florida, New York Mañana/Noche, Loteka, Pale. En aquestes, els jugadors escullen un nombre determinat de números (del 0 al 99) i poden formalitzar apostes des d’un euro fins a cinc, segons l’establiment, i els premis anirien segons l’aposta fins a un màxim de 65 euros per euro apostat.

Les actes administratives que s’han efectuat durant el dispositiu seran entregades a la Direcció General de Tributs i Joc del Departament d’Economia i Hisenda de la Generalitat, com a organisme competent per a la incoació dels corresponents expedients sancionadors per infraccions molt greus, que poden arribar a multes de fins a 601.000 euros.