El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

A través de portals d’anunci

La policia deté un home a l’Hospitalet per suposades estafes amb vivendes de lloguer

  • L’home presumptament va estafar més de 90.000 euros i va arribar a utilitzar 90 números telefònics diferents

La policia deté un home a l’Hospitalet per suposades estafes amb vivendes de lloguer

POLICÍA NACIONAL

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Agents de la Policia Nacional han detingut un home a l’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès) per presumptament estafar amb vivendes de lloguer a través de portals d’anuncis a tot el territori nacional. Aquest dimarts, en un comunicat del cos, han explicat que l’home anunciava a través d’aquests portals vivendes de lloguer falses «amb ofertes que cridaven molt l’atenció pel preu en comparació amb el preu habitual de mercat», i en sol·licitava la reserva, fiança i fins i tot mesos d’avençament al·legant la gran demanda.

Quan algú estava interessat en l’anunci, el presumpte estafador els enviava imatges i vídeos del pis per WhatsApp per poder avançar els tràmits, «al·legant que es trobava malalt o tenia algun problema familiar». Així mateix, l’home «canviava tant de número com de terminal mòbil una vegada havia estafat noves víctimes», i els agents van comptabilitzar que va utilitzar més de 90 números telefònics diferents.

Després d’una investigació, van aconseguir identificar el presumpte autor dels fets, i «van esbrinar que li constaven 22 requisitòries judicials i una cerca amb ingrés a la presó per un jutjat de Barcelona».

Notícies relacionades

Els agents van detenir l’home per un suposat delicte d’estafa a l’Hospitalet de Llobregat, i van calcular que el nombre de víctimes podia arribar al centenar i que podia haver estafat més de 90.000 euros.

Més notícies de l’Hospitalet a l’edició local d’EL PERIÓDICO