El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

Llibertat amb càrrecs

Detingut un home per un robatori amb violència en una farmàcia de l’Hospitalet de Llobregat

  • Els dos venedors van entrar uns segons a l’interior del local i l’atracador va aprofitar llavors per passar a l’altra banda del taulell

  • El lladre va fugir quan va ser sorprès intentant robar els diners de la caixa enregistradora

Detingut un home per un robatori amb violència en una farmàcia de l’Hospitalet de Llobregat

Mossos

1
Es llegeix en minuts
ACN
El Periódico

Els Mossos d’Esquadra van detenir el 19 de gener un home de 46 anys per un robatori amb violència i intimidació en una farmàcia de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès). Els fets van passar l’11 de gener, quan l’arrestat, aprofitant que la farmacèutica entrava a la rebotiga, va intentar emportar-se els diners de la caixa enregistradora.

Al sorprendre’l, la treballadora va intentar retenir-lo, però el lladre va reaccionar amb violència i va aconseguir fugir. També el va intentar retenir sense èxit un client que estava esperant per accedir a la farmàcia i que va poder contemplar els fets a través de la porta de vidre de la carrers.

Notícies relacionades

Els investigadors, gràcies a les imatges de les càmeres de seguretat, el van identificar i van iniciar les gestions per detenir-lo. Dos dies després, a més, l’individu va ser detingut a Barcelona per la Guàrdia Urbana quan robava en una altra farmàcia. Així, l’arrestat va passar a disposició judicial i el jutge d’instrucció va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Més notícies de l’Hospitalet a l’edició local d’EL PERIÓDICO