El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

Investigació oberta

Els Mossos busquen un home que va assaltar una farmàcia a l’Hospitalet de Llobregat

  • Els dos venedors es van ficar uns segons a l’interior del local i l’atracador va aprofitar llavors per passar a l’altre costat del taulell

  • L’home va acabar forcejant amb una de les farmacèutiques i amb un client que va mirar d’impedir que s’escapés

Els Mossos busquen un home que va assaltar una farmàcia a l’Hospitalet de Llobregat
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos d’Esquadra busquen un home que dimarts passat 11 de gener va assaltar una farmàcia ubicada al carrer d’Enric Prat de la Riba de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès). Tot i que des de la farmàcia declinen fer declaracions sobre el succeït, un vídeo publicat pel Tot l’Hospitalet mostra com l’home, cobert amb una jaqueta negra, mascareta i gorra, va aprofitar una badada dels farmacèutics per perpetrar el robatori.

Els dos venedors que es trobaven atenent els clients es van ficar uns segons a l’interior del local i l’atracador va aprofitar per passar a l’altre costat del taulell. No obstant, una de les farmacèutiques va sortir de l’interior de la botiga i va sorprendre el lladre in fraganti, moment en què es va produir un breu forcejament.

Després d’això, el lladre es va escapolir de la dona i es va dirigir a la porta per escapar. Llavors, un altre client que es disposava a entrar i que havia presenciat l’ocorregut va intentar frenar la seva fugida, però l’atracador va aconseguir desfer-se d’ell i fugir.

Notícies relacionades

Així, després de la denúncia presentada per la farmàcia i les imatges recollides, els Mossos d’Esquadra van obrir una investigació per mirar de localitzar l’autor dels fets.

Més notícies de l’Hospitalet a l’edició local d’EL PERIÓDICO