El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

Cultura en pandèmia

Cesc Gay, El Brujo i la música de Las Migas, entre els protagonistes de la temporada de tardor de l’Hospitalet

  • El Teatre Joventut i l’Auditori Barradas acullen els diferents espectacles, marcats per la limitació d’aforament a causa de la pandèmia de la Covid-19

Cesc Gay, El Brujo i la música de Las Migas, entre els protagonistes de la temporada de tardor de l’Hospitalet

Ayuntamiento de L'Hospitalet

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Comença la temporada de tardor d’arts escèniques i música del Teatre Joventut i l’Auditori Barradas de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès), tot i que marcada per la limitació d’aforament a causa de la pandèmia de la Covid-19. «Els dos equipaments presenten un ampli ventall de propostes amb l’objectiu d’arribar a tota mena de públic», asseveren des de l’Ajuntament de l’Hospitalet.

El Teatre Joventut ja va obrir temporada el 19 de setembre amb un espectacle de dansa a càrrec de la ‘bailaora’ Ana Morales. L’espectacle En la cuerda floja forma part del festival L’Herència, una proposta de flamenc que es desenvolupa en espais patrimonials de la ciutat.

La primera proposta teatral arriba el 8 d’octubre amb 53 diumenges, obra dirigida per Cesc Gay i amb Pere Arquillué en un dels papers principals. Torna Kràmpack, un dels grans èxits de l’escena catalana, i l’aposta segura que representa El Brujo amb El Lazarillo de Tormes, un dels clàssics de la literatura espanyola que explicarà amb una sessió matinal dirigida als instituts de la ciutat. També hi haurà poesia clàssica de la mà d’Emilio Gutiérrez Caba amb les Coplas del alma i el teatre documental de 23 F, anatomia d’un instant. El Joventut acollirà també el xou de l’artista Rodrigo Cuevas, amb l’espectacle Trópico de Covadonga, basat en les cançons del seu aclamat àlbum Manual del festeig.

Música i famílies a l’Auditori Barradas

L’Auditori Barradas aposta per la música i per una programació familiar amb propostes més arriscades que aborden qüestions socials. És el cas de Sopa de pedres, l’espectacle que obre temporada el 2 d’octubre, que tracta sobre la guerra i l’exili a través dels ulls d’una nena.

Notícies relacionades

El Festival Acròbates, de música i poesia, ocupa una bona part de la programació amb espectacles com Te quiero, Benedetti, un recital homenatge al poeta uruguaià en la veu d’Alberto San Juan, i Ves per on, pensat per acostar la poesia als més petits. També hi haurà presentacions de discos, per part deO Val das Mouras, amb Bruixes i Poetes, i Las Migas, amb Empatía.

Més notícies de l’Hospitalet a l’edició local d’EL PERIÓDICO