El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

Un «sofisticat habitacle»

Confisquen 36 kg de cocaïna i 50.000 euros ocults en un cotxe a l’Hospitalet

  • La Policia Nacional va detenir dues persones com a suposades autores d’un delicte contra la salut pública

  • L’operació es va iniciar quan els agents van detectar l’existència d’una organització dedicada a l’enviament de droga a França

Confisquen 36 kg de cocaïna i 50.000 euros ocults en un cotxe a l’Hospitalet
1
Es llegeix en minuts

La Policia Nacional ha confiscat 36 quilos de cocaïna i 50.000 euros en efectiu ocults en un cotxe a l’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès) i ha detingut dues persones com a presumptes autores d’un delicte contra la salut pública. En un comunicat, el cos ha explicat aquest divendres que la droga i els diners estaven ocults en una ‘caleta’, un «sofisticat habitacle» ideat per amagar substàncies estupefaents.

L’operació es va iniciar quan els agents van detectar l’existència d’una organització dedicada a l’enviament de droga a França des de Barcelona utilitzant vehicles amb aquests sofisticats habitacles per amagar la droga.

Els policies van establir un dispositiu per controlar un dels investigats a l’Hospitalet i en el transcurs de les indagacions van observar com dos vehicles, tots dos amb matrícula francesa, estacionaven en paral·lel i els dos conductors baixaven per manipular ràpidament un dels maleters i iniciar tots dos la marxa.

99 paquets de cocaïna

Després de l’esmentada maniobra, els agents van interceptar i van registrar els dos vehicles i en un d’aquests van detectar el sofisticat habitacle destinat a l’ocultació de droga, on van localitzar 99 paquets de cocaïna, amb un pes aproximat de 36 quilos, així com 50.000 euros embolicats en paper film transparent.

Notícies relacionades

Davant aquests fets, els dos implicats van ser detinguts com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

Més notícies de l’Hospitalet a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA