El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

Entrenador de bàsquet

Detingut un treballador d’un club esportiu de l’Hospitalet de Llobregat per abusos sexuals a menors

El detingut està vinculat al Cercle Catòlic, on hauria abusat de dues noies i ho hauria intentat amb una tercera

Detingut un treballador d’un club esportiu de l’Hospitalet de Llobregat per abusos sexuals a menors
1
Es llegeix en minuts

Els Mossos d’Esquadra van detenir divendres passat un treballador del Cercle Catòlic de l’Hospitalet de Llobregat per abusos sexuals a tres menors, segons ha informat RAC-1 i ha pogut confirmar l’ACN. El detingut és un jove de 23 anys, entrenador de bàsquet al club, segons la informació de RAC-1.

La policia catalana ha confirmat que consta una denúncia per fets recents, a través de la qual una menor d’edat va posar en coneixement que l’home hauria intentat abusar d’ella però no ho va poder aconseguir.

A partir d’aquí, la policia va estirar el fil i va relacionar l’home amb dues denúncies més antigues, també de dues noies menors d’edat, contra les quals sí que havia consumat els abusos. El jove va passar a disposició judicial dissabte passat.

Una jugadora de 14 anys

Notícies relacionades

La denúncia recent és d’una jugadora de 14 anys que va explicar que el seu entrenador, el detingut, li enviava missatges per quedar amb ella i tenir relacions sexuals, segons ha informat RAC-1. Això hauria fet que dues noies denunciessin els fets fa uns anys.

Més notícies de l’Hospitalet a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA