El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

Delicte contra la salut pública

Desmantellen una plantació de marihuana amb més de 400 plantes a l’Hospitalet

  • El cultiu tenien un valor aproximat de 105.000 euros al mercat il·legal d’estupefaents 

  • La plantació va ser localitzada arran de les queixes veïnals rebudes per les «fortes olors» que hi havia a la zona

Desmantellen una plantació de marihuana amb més de 400 plantes a l’Hospitalet
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Guàrdia Urbana de l’Hospitalet de Llobregat i els Mossos d’Esquadra van desmantellar dijous passat 14 de gener una plantació de marihuana ubicada en un local de la zona industrial del barri del Centre. Des de l’Ajuntament expliquen que a l’immoble hi havia un total de 432 plantes i 270 esqueixos en diferents fases de creixement i assecatge per a la seva posterior distribució.

També es van trobar 6,9 quilos de cabdells i 4,8 quilos de pol·len d’aquesta droga, a més de 49 llums i vuit aparells d’aire condicionat, «amb un valor aproximat al mercat il·legal d’estupefaents de 105.000 euros», assenyalen des del consistori.

La plantació il·legal va ser localitzada per agents de la Unitat de Recolzament i Informació de la Guàrdia Urbana, arran de les queixes veïnals rebudes per les «fortes olors» que hi havia a la zona, provinents del lloc on es trobava la droga.

Detingut un home de 41 anys

Per aquests fets, els agents van detenir un home de nacionalitat espanyola de 41 anys per un suposat delicte contra la salut pública, «investigat també per defraudació de fluid elèctric», destaquen des de l’Ajuntament de l’Hospitalet.

Notícies relacionades

 Per la seva banda, els serveis tècnics de l’empresa subministradora van procedir a desconnectar la plantació de la xarxa elèctrica.

Més notícies de l’Hospitalet en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA