El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

CORONAVIRUS I CULTURA

El Festival Acròbates de l'Hospitalet reprograma al desembre i a la primavera els actes suspesos per les restriccions

El 10 de desembre se celebrarà l'espectacle del poeta Benjamín Prado i el cantautor Ismael Serrano

Per la seva banda, el cicle Blues & Boogie modifica la seva programació per la dificultat d'alguns artistes per viatjar

2

2

1
Es llegeix en minuts
ACN

El Festival Acròbates de l’Hospitalet de Llobregat ha allargat la programació per poder recuperar els espectacles suspesos les últimes setmanes arran de les restriccions sanitàries. Així, el 10 de desembre a l’Auditori Barradas se celebrarà l’espectacle del poeta Benjamín Prado i el cantautor Ismael Serrano, mentre que el dia 17 el Centre Cultural Sanfeliu acollirà el concert de Rebeca Jiménez.

A finals del mateix mes, es reagenda les activitats de l’Acròbates kids, i a la primavera es recuperaran els concerts de Mayte Martín –30 d’abril– i Lídia Pujol -15 de maig–. En paral·lel, també a l’Hospitalet, el cicle Blues & Boggie ha hagut de modificar part de la programació per la dificultat de desplaçament d’alguns artistes.

És el cas de la banda britànica Jawbone, que havia d’actuar aquest dijous 27 de novembre al Centre Cultural Collblanc-la Torrassa. Al seu lloc, hi haurà el concert dels càntabres Los Deltonos, històrics del blues espanyol. El concert aconseguirà públic, a les 20 hores, i s’emetrà en directe a través del compte de Facebook del Cicle de Blues & Boogie i pel canal de YouTube del Centre Cultural Collblanc-la Torrassa.

Més blues i boogie

Notícies relacionades

blues i boogieTampoc s’han pogut desplaçar a l’Hospitalet els pianistes internacionals Frank Muschalle i Paddy Milner. El seu concert s’ha substituït per l’actuació de clausura del festival, el dia 28, d’August Tharrats, ’Tha’, i David Giocelli, dos dels pianistes més destacats del blues i boogie woogie a Catalunya. Estaran acompanyats pel trio de Lluís Coloma.

Més notícies de l’Hospitalet en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA