El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

CULTURA MALGRAT TOT

El Cicle Blues&Boogie de l'Hospitalet manté una part de la programació via 'streaming'

El Centre Cultural Collblanc - la Torrassa ha adaptat el programa a la nova situació per poder oferir les actuacions

hospi

hospi

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Centre Cultural Collblanc - la Torrassa, organitzador del Cicle Blues&Boogie de l’Hospitalet juntament amb la Societat de Blues de Barcelona, manté la programació dels concerts en ‘streaming’, després que les mesures aprovades per la Generalitat dijous passat per frenar la Covid-19 –que van tancar els equipaments culturals– obliguessin a cancel·lar les primeres activitats.

El Centre Cultural ha adaptat el programa a la nova situació per poder oferir les actuacions des de l’equipament en directe però sense públic, amb la voluntat de no cancel·lar actuacions i «mitigar els efectes que la pandèmia està causant al sector».

Aquest divendres 6 de novembre, es farà la presentació del projecte Aires de Tempesta, un llibre de relats de gènere negre històric escrits per Manuel López Poy. Amb un disc com a banda sonora composta per Blas Picón. El concert comptarà amb l’actuació de Mario Cobo, productor del disc; Óscar Rabadán i Jake Klambur.

Música durant tot novembre

La programació seguirà dissabte, 7 de novembre, quan arribarà el torn del pianista britànic Mike Sánchez, per presentar el disc ‘12 original scorchers’, amb una selecció dels millors temes d’aquest portentós i enèrgic músic amb més de 35 anys de trajectòria que el converteixen en un dels millors exponents del rythm&blues actual. Així, al llarg del mes de novembre se succeiran els diferents esdeveniments programats.

El cicle Blues&Boogie es tanca, com cada any, amb el tradicional Boogie Woogie Jubilee, la festa dels pianos, que tindrà lloc dissabte 28 de novembre, amb l’actuació de grans virtuosos europeus com Frank Muschalle, Paddy Milner i Lluís Coloma Trio.

Notícies relacionades

Els concerts es podran seguir a través dels canals de YouTube del Centre Cultural Collblanc - la Torrassa i Bad Music i el Facebook del Cicle Blues&Boogie i Pocket Concerts.

Més notícies de l’Hospitalet a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA