El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

COVID-19

La Creu Roja de l'Hospitalet dona ajuda humanitària a gairebé 5.000 persones des del començament de la pandèmia

Així ho ha comunicat l'entitat a través de les seves xarxes socials, en què ha fet balanç de la seva activitat durant els mesos del coronavirus

També ha recorregut els barris més afectats de la ciutat per sensibilitzar la població sobre la importància de l'ús de la mascareta

alimentosok

alimentosok

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Creu Roja de l’Hospitalet de Llobregat ha proporcionat ajuda humanitària a 4.900 persones des del començament de la pandèmia de la Covid-19, entre el març i l’agost del 2020. Així ho ha comunicat l’entitat a través de les seves xarxes socials, en què ha fet balanç de la seva activitat en aquests primers mesos de convivència amb el virus.

Així, l’organització també ha explicat que ha portat a terme «més de 5.500 entregues de productes d’ajuda de primera necessitat» a l’Hospitalet. També ha atès més de 150 persones en temes d’ocupació i ha format 128 persones.

El juliol, l’Hospitalet de Llobregat, amb alguns municipis del Segrià, va ser una de les primeres zones de Catalunya a detectar rebrots i reprendre les mesures de confinament per controlar l’expansió de la pandèmia.

Notícies relacionades

En aquest context, el 20 de juliol, la Creu Roja de l’Hospitalet també va activar equips d’agents de salut per recórrer els barris més afectats pels brots de Covid-19 i sensibilitzar la població sobre la importància de l’ús de la mascareta i les mesures de distanciament.

Més notícies de l’Hospitalet a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA