12 jul 2020

Anar al contingut

DROGUES

Desmantellen un cultiu amb 343 plantes de marihuana en un pis de l'Hospitalet de Llobregat

Els Mossos han detingut dos homes i n'han denunciat un tercer

ACN

Desmantellen un cultiu amb 343 plantes de marihuana en un pis de l'Hospitalet de Llobregat

Els Mossos d’Esquadra van desmantellar el 22 de juny un cultiu amb 343 plantes de marihuana en un pis de l’Hospitalet de Llobregat. La investigació va començar a principis del mes de març quan la policia catalana va tenir coneixement que en un domicili particular s’estava cultivant marihuana.

Al comprovar, entre altres indicis, que la instal·lació elèctrica de la vivenda era irregular, els agents, prèvia autorització judicial, van accedir al pis, on van detenir els seus ocupants, dos homes, de 53 i 35 anys. Durant el registre, van localitzar les 343 plantes en avançat estat de creixement, cabdells de marihuana, diners en efectiu, una bàscula de precisió i altres estris destinats a la venda al detall de la droga.

Paral·lelament, els tècnics d’Endesa van inspeccionar la instal·lació elèctrica a fi de corroborar la defraudació de fluid elèctric i van constatar que havien manipulat el quadro elèctric amb l’objectiu de defraudar i ocultar el consum real, resultat de la plantació ‘indoor’ de marihuana.

Llibertat amb càrrecs

Davant les evidències dels delictes comesos, els investigadors van detenir els dos homes presents en el moment del registre i van denunciar-ne un tercer, que no es trobava en aquell moment al pis.

Un dels detinguts tenia pendents dues ordres de detenció. Els arrestats van passar a disposició judicial i el jutge d’instrucció va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Més notícies de l’Hospitalet en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA