El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

DESESCALADA

L'Hospital de Bellvitge torna a permetre l'entrada d'un acompanyant per pacient ingressat

El centre sanitari de l'Hospitalet va restringir les visites el 21 de març passat per evitar la transmissió del coronavirus

fcosculluela18512639 hospitalet de llobregat    baix llobregat    03 03 2012    s170512162515

fcosculluela18512639 hospitalet de llobregat baix llobregat 03 03 2012 s170512162515

1
Es llegeix en minuts
ACN

L’Hospital Universitari de Bellvitge de l’Hospitalet de Llobregat torna a permetre l’entrada d’un acompanyant per pacient ingressat en situació d’hospitalització convencional, entre la una del migdia i les nou del vespre. D’aquesta manera, s’aixeca la restricció de visites que va començar a aplicar el 21 de març, per evitar la propagació de la Covid-19.

Els malalts que estiguin a l’uci o a semicrítics podran tenir un acompanyant cada dia entre dos quarts de dues i les tres de la tarda. Els afectats per coronavirus només podran rebre visites dues vegades per setmana en l’horari que s’acordi amb els responsables de la unitat.

D’altra banda, segueixen prohibits els acompanyants a urgències, consultes externes, l’hospital de dia, els gabinets d’exploració i les proves complementàries.

Mesures de seguretat

En tots els casos, es demanarà als familiars dels pacients que guardin les mesures de seguretat necessàries, com l’ús de mascareta i les distàncies segures.

Notícies relacionades

El circuit d’informació als familiars i acompanyants per via telefònica que es va posar en marxa el mes de març arran de la Covid-19 continuarà en funcionament en totes les situacions en què sigui necessari.

Més notícies de l’Hospitalet en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA