El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

FRENAR LA PANDÈMIA

L'Hospitalet inicia la distribució de proves de detecció ràpida de Covid-19

Els tests, entregats per la DIBA, estan destinats al personal de serveis essencials com la guàrdia urbana, serveis socials o treballadors de residències

Aquestes proves de detecció ràpida de coronavirus «han de ser manipulades per personal sanitari i només s'apliquen a persones que presenten simptomatologia»

zentauroepp9919856 barcelona 14 2 2009 fachada de la actual sede de la diputaci190708205707

zentauroepp9919856 barcelona 14 2 2009 fachada de la actual sede de la diputaci190708205707 / JOSEP GARCIA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat ha començat a distribuir els primers equips de detecció ràpida de Covid-19 per a la gestió i prevenció de riscos entre el personal municipal de «serveis essencials» i les residències de gent gran de la ciutat.

Aquest primer enviament l’administra des de l’1 d’abril personal sanitari de l’Ajuntament a les instal·lacions de La Farga, entre els col·lectius de treballadors municipals de la policia local i Protecció Civil, serveis socials i el personal funerari, per «assegurar que aquests professionals treballen amb garanties i poden continuar prestant uns serveis que són essencials», expliquen des del consistori.

També s’està administrant entre els treballadors i residents de les residències de gent gran de la ciutat.

Només a persones amb símptomes

Aquestes proves de detecció ràpida de coronavirus «han de ser manipulades per personal sanitari i només s’apliquen a persones que presenten simptomatologia», ressalten des de l’ajuntament.

Notícies relacionades

Els test han sigut entregats per la Diputació de Barcelona i validats per l’Hospital de Bellvitge i l’Hospital Sant Joan de Déu de Martorell per «garantir la seva fiabilitat». En els pròxims dies es preveu que arribi el gruix de la comanda.

Més notícies de l’Hospitalet en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA