El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

RESULTATS ELECCIONS MUNICIPALS

El PSC recupera la majoria absoluta a l'Hospitalet

ERC desbanca Cs i se situa com a primera força de l'oposició amb 5 regidors, mentre que els taronges són tercers amb 4 regidors

En Comú Podem, amb 3 regidors, i el PP, que es queda amb 1, completen un ple municipal del qual es queden fora Junts per L'Hospitalet i la CUP

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Després de dos comicis sense recuperar la majoria absoluta que el PSC va perdre a l’Hospitalet de Llobregat el 2007, els socialistes l’han recuperat aquest 26-M aconseguint 14 regidors, just el nombre d’edils necessari per a un mandat en majoria absoluta de Núria Marín.

ERC ha desbancat Ciutadans com a primera força de l’oposició aconseguint 5 regidors, 3 més dels que va obtenir en els comicis del 2015, mentre que els taronges han passat a la tercera posició amb 4 regidors, els mateixos que van obtenir en els últims comicis locals.

Notícies relacionades

Al PSC, ERC i Cs els segueix L’Hospitalet En Comú Podem, candidatura conjunta d’En Comú, Podem i EUiA, mentre que el Partit Popular ha aconseguit mantenir un regidor dels tres que tenia fins ara. 

Així, i malgrat ser aquests els comicis locals en què es presentaven més candidatures (16), el ple municipal de l’Hospitalet se simplifica i passen de tenir-hi representació set partits (vuit després dels comicis, ja que Guanyem es va dissoldre) a estar compost per només cinc forces. Es queden fora del consistori, per tant, Junts per L’Hospitalet i la CUP, que perden representació. 

foto 3505553

foto 3505553