El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

INVERSIÓ EN EDUCACIÓ

Ajuntament i Generalitat invertiran 3,4 milions a millorar els centres educatius de l'Hospitalet

El consistori aportarà 1,5 milions, la majoria dels quals es destinaran a millorar els sistemes de calefacció de 16 escoles de primària de la ciutat

La inversió de la Generalitat serà d'1,9 milions i se centrarà a renovar sanitaris i instal·lar nous mòduls per ampliar l'oferta de P3 i 1r d'ESO

 Escola El Gornal de l’Hospitalet. 

 Escola El Gornal de l’Hospitalet.  / PERIODICO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de l’Hospitalet i el Departament d’Educació de la Generalitat han acordat executar una inversió conjunta de 3,4 milions d’euros per realitzar millores en 25 centres educatius de la ciutat.

Les obres, que s’executaran majoritàriament a l’estiu, estaran dividides en dues parts. D’una banda, l’Ajuntament invertirà 1,5 milions d’euros per instal·lar noves calderes i millorar la calefacció de 16 escoles de primària, renovar la cuina de l’escola Joaquim Ruyra i crear vestidors per al personal no docent en quatre centres més.

Per la seva part, la inversió de la Generalitat, que serà d’1,9 milions d’euros, se centrarà en la renovació de sanitaris i de la coberta d’un dels gimnasos dels cinc centres que formen part de l’anomenat ‘pla d’urgència’ –escoles Busquets i Punset, Frederic Mistral, Milagros Consarnau, Bernat Metge i Joaquim Ruyra.

L’aportació autonòmica servirà també per instal·lar nous mòduls i ampliar així l’oferta educativa de P3 i 1r d’ESO de les escoles Pep Ventura i Milagros Consarnau i de l’institut escola Pere Lliscat, així com per executar diverses obres de reforma i ampliació de vuit instituts de secundària de la ciutat.

Notícies relacionades

Aquesta aportació, que ha sigut acordada en el marc de la Taula Mixta de Planificació, de la qual formen part les dues administracions, se suma a les inversions fetes durant aquest mandat en matèria educativa, que ascendeixen als set milions d’euros.

Més notícies de l’Hospitalet en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA