El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

TRÀFIC DE DROGUES

Detingudes dues persones per tràfic de drogues a l'Hospitalet

L'operatiu policial s'ha saldat amb la detenció d'un home i una dona, que han estat posats en llibertat amb càrrecs

Els aturats subministraven droga fins i tot a menors d'edat al barri de la Florida de l'Hospitalet, on vivien

180601-hospitalet-salut-publica-xs / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Agents de la Guàrdia Urbana i efectius delsMossos d’Esquadra de l’Hospitalet van detenir dijous passat un home i una dona residents a la ciutat, vinculats a un delicte de tràfic de drogues.

Els dos detinguts, de 37 i 45 anys, distribuïen marihuana, haixix i cocaïna, que recolliend’una finestra del domicili privat d’un d’ells i distribuïen a la zona de la plaça dels Blocs de la Florida de l’Hospitalet.

La investigació es va iniciar durant el mes de maig quan els agents municipals van rebre informacions que apuntaven que s’estaven subministrant substàncies estupefaents a la zona i que els compradors eren, en ocasions, menors d’edat.

Els agents municipals, en coordinació amb la Unitat d’Investigació dels Mossos d’Esquadra, van establir diversos dispositius de vigilància discreta a la zona i van poder constatar que, efectivament, s’estava produint una activitat de tràfic de drogues i que les persones implicades eren dos veïns del barri.

Durant la investigació, els agents no només van presenciar l’activitat, sinó que fins i tot en alguna ocasió van poder observar com un dels investigats lliurava droga a dues menors d’edat, que posteriorment van ser conduïdes a dependències policials per ser entregades als seus pares.

 Finalment, el 31 de maig passat, efectius dels dos cossos policials van dur a terme una operació policial, que va concloure a primera hora del matí amb un registre de la vivenda investigada.

Els agents van comissionar gairebé 2.000 euros en efectiudocumentació i marihuana oculta a l’interior d’un congelador. Hores més tard, els investigadors van detenir el segon imputat, que portava a sobre una suma important de diners en efectiu.

Notícies relacionades

Els detinguts van passar a disposició judicial i el Jutjat d’instrucció de guàrdia de l’Hospitalet va decretar la seva posada en llibertat amb càrrecs.

Més notícies de l’Hospitalet en l’edició local de EL PERIÓDICO DE CATALUNYA