El Periódico de L'Hospitalet
Gastronomia
42 restauradors participen en la cinquena edició del QuintoTapa l'Hospitalet
Aquesta iniciativa gastronòmica aposta pel producte local i de temporada
Tapa Km0 del QuintoTapa l’Hospitalet. /
El Calçot del Parc Agrari, la carxofa del Prat, la fava, el Pota Blava i els productes locals i de proximitat tornaran a ser els protagonistes, entre el 8 i 25 de març, del QuintoTapa Km0 l'Hospitalet, una iniciativa de l'Ajuntament d'aquesta localitat i l'Associació de Gastronomia i Turisme (AGT).
El 2018 tornen a superar-se el nombre de participants amb 42 restauradors de sis barris de la ciutat que han elaborat fins a 68 propostes gastronòmiques amb productes de temporada. En l'última edició es van vendre 55.000 tapes.
Aquesta proposta gastronòmica busca conscienciar la ciutadania sobre la importància de consumir productes de temporada i proximitat i ofereix l'oportunitat de conèixer-los en format tapa, promocionant també una alimentació més saludable.
Notícies relacionadesAquest format també permet una oferta gastronòmica econòmica: tapa Km0 (3,5 €) i la tapa de la casa (3 €) amb un Cinquè Alhambra, a més de poder disfrutar d'una àmplia oferta de vins DO Penedès.
- Al minut Guerra d’Israel en directe: última hora sobre el final de la treva a Gaza, l’ajuda humanitària i reaccions
- turisme cultural La Cerdanya a través de les esglésies romàniques
- caminada popular De ruta pels paratges de la riera de Rajadell
- EXPOSICIONS El Balloon Museum d’‘Emily in Paris’ aterra a Barcelona
- ruta La vall de Ribes, per anar sense presses